Business

Sommerhussalget har haft et rigtig godt år, og der er kommet mange nye sommerhusejere over hele landet. Sommerhuset kan være en dejlig oase i en travl hverdag, men det kan også være et lækkert hjemmekontor, hvis det bliver nødvendig. Læs med her for inspiration til, hvordan du skal indrette dit sommerhus.

Virksomhed

Harald Nyborg

E-mail

postordre@harald-nyborg.dk

Webside

https://www.harald-nyborg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. september

Sommerhus - en oase i en travl hverdag

Skab en god stemning

Det er stor forskel på, hvordan vi ønsker at vores sommerhus skal se ud, og hvilken stemning vi ønsker at skabe. For de fleste vil det uanset være vigtigt at skabe et hyggeligt og lækkert udeareal. Hvis man ikke har tilgang til have derhjemme, så vil man typisk bruge sommerhuset som en paradisisk planteskole, eller et sted hvor man etablerer en ambitiøs køkkenhave. Andre vil gerne have mindst muligt havearbejde og kører en enkel græsplæne og en simpel terrasse.

For mange er sommerhuset et sted, hvor man er sammen gerne udenfor i den frie natur. Det gælder også måltiderne. Sommer er grillsæson, og det er derfor vigtigt at udstyre sommerhuset med en god grill. Hvis du kan lide at lave mad og ønsker at servere kulinariske opture for familien, så kan det være, at du skal være en af dem, som har et sommerhus med udendørs køkken.

Hvis du sørger for at placere en udendørs bruser rundt om hjørnet, så er der næsten ingen grund til at gå indenfor. Men det danske sommervejr kan være lunefuldt, og indendørs hygge kan derfor blive nødvendig også i sommerhuset.

Udnyt pladsen i sommerhuset

For de fleste sommerhusejere, så er det ikke de mange kvadratmeter som lokker. For et sommerhus er nemlig ofte et kompakt lille hus uden plads til de store armbevægelser. Det er derfor vigtigt, at man indretter sommerhuset, sådan at det passer til ens behov. For mange er sommerhuset et sted man er sammen med familie og venner, der skal derfor prioriteres plads til et stort spisebord. Det er vigtigt at tænke opbevaring ind i indretningen, et godt tip er at bruge møbler, som har flere funktioner.

I forhold til sovepladser så kan man godt sove tæt, når man er i sommerhuset. Det er derfor helt i orden med køjesenge og små soveværelser. Mange vælger også at bygge anneks i haven, som kan fungere som gæstebolig. Hvorfor ikke placere flagstangen ved siden af annekset for at virkelig fuldende sommerhusdrømmen. For mange er nemlig den ultimative sommerhusdrøm, et lille træhus med flaget blæsende i baggrunden. Du finder et bredt udvalg af flag og vimpler hos Harald Nyborg.

Sommerhuset som hjemmekontor

I løbet af den seneste tid så er mange af os blevet fortrolige med hjemmekontoret. Hvis man er så heldig at have et sommerhus, så er det en oplagt mulighed at tage arbejdet med i sommerhuset. Mange af os har også et fleksibelt arbejde, hvor man har mulighed til at tage arbejdet med i sommerhuset over weekenden.

Faktisk er det heller ikke en dum ide at invitere sine kollegaer med i sommerhuset. Det kan være for ren hygge, også kaldet teambuilding, eller for at afholde et vigtigt møde. Hvis du overvejer at tage arbejdet med i sommerhuset, så er det selvfølgelig vigtigt, at du får indrettet et hjemmekontor og sørger for internetforbindelse. Hvis du gør det, så kan et simpelt anneks i haven hurtigt blive et super hyggeligt hjemmekontor.