Business

Det er blevet moderne at have en mindre bolig og i stedet få opbevaret sine ting på et lagerhotel.

Virksomhed

Viborg Varetransport

Adresse

Jegindøvej 5, 8800 Viborg

Telefon

86 62 31 88

E-mail

mail@viborgvaretransport.dk

Webside

https://www.viborgvaretransport.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. juli

Spar plads – Opbevar dine ting på et lagerhotel

Det er ofte en billigere løsning, fordi du ellers har mange møbler mm. stående, som du aldrig skal benytte.

Det kan være dine udendørsmøbler til om sommeren, som du ikke behøver at have stående derhjemme. Det kan også være kufferter, som du bruger en gang om året, når du skal ud at rejse. Der findes mange, som tilbyder denne form for lagerhotel som eksempelvis dette flyttefirma.

Find dit lagerhotel når du flytter

En flytning er et godt tidspunkt at tænke over, hvad du skal beholde af alle dine møbler. Når vi har boet det samme sted i mange år, er det helt normalt, at vi har samlet en masse ting til vores hjem, som vi ikke ved, om vi nogensinde skal bruge.

Da vi gemte det, troede vi, at vi snart skulle benytte det, men det var ikke sådan, at det endte. Hvis du har noget, som du ikke har brugt i over et år, vil vi anbefale dig, at du ikke gemmer det.

Hvis du har et rum, hvor du aldrig er, bør du spare alt derinde væk.

Alt det, som du nogle gange benytter, men som du ikke har plads til i dit nye hjem, kan du rykke på et lagerhotel. Det kan være alt dit vintertøj, kasser med gamle bøger osv. Men tænk over om du skal bruge det hele.

Vælg et godt lagerhotel

Du bør vælge et lagerhotel, hvor der er god udluftning. Derfor er det altid en god idé at se det lagerhotel, som du overvejer at benytte.

Du vil kunne lugte det med det samme, hvis de ikke har styr på udluftningen. Et godt opbevaringsfirma burde ikke have problemer med dette.

Spar masser af plads med et lagerhotel.