Business

Når du bor i byen, og dine børn vokser op der, er det ikke altid, de får mulighed for at opleve den frie natur. Selvfølgelig har de besøgt den lokale skov og har prøvet at gå langs vandet i fjorden.

Virksomhed

LUXKIDZ

Adresse

Nørregade 42, 7500 Holstebro

Telefon

25137500

E-mail

info@luxkidz.dk

Webside

https://luxkidz.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. juni

Tag dine børn med en tur ud i naturen

Men mange har aldrig oplevet den rigtige vilde natur. De har ikke prøvet at stå midt i en skov og kun kunnet høre fuglene, der flyver højt over hovedet på dem. Eller har stået midt på heden uden at kunne se andet end den, der bare forsætter derudad.

Lad dem opleve det

At stå midt i den vilde danske natur er noget, alle bør opleve, også børn. Måske endda allermest dem, fordi for dem vil alting virke endnu større og endnu vildere. Dette er en oplevelse ingen bør undvære, da den danske natur er så smuk, som den er. Den er unik og rummer næsten alle naturfænomener, du kan komme i tanke om. Du har mulighed for at tage en tur på stranden, bade i havet og løbe rundt oppe i klitterne. Eller du kan køre ud til en større skov og gå en lang og rolig tur mellem de mange høje træer. Her vil du opleve en helt speciel ro, men stadig så utrolig meget liv. Fuglene der synger og flyver rundt, insekterne der kravler rundt om dine fødder, og ræven der lusker rundt et eller andet sted derude. Eller tag en tur ud på den danske hede, og se hvor langt den virkelig strækker sig og se de mange vilde planter, der pryder den.

Klæd jer godt på

Vores natur er ikke det eneste, der er særligt for Danmark, det er vores skiftende vejr også, så klæd jer godt på. Børnene kan du finde masser flot tøj til på luxkidz, så du er sikker på, at de ikke kommer til at fryse undervejs.