Business

Rigtig mange danskere har nogle drømme eller nogle behov, der er svært ved at blive realiseret af økonomiske årsager. Det kan være, at man står uden en opsparing til at klare det, og ikke har en bank, der vil udlåne tilstrækkeligt med penge.

Virksomhed

TjekLån

Adresse

Klostergade 56c, 8000 Aarhus C

Webside

https://tjek-laan.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. maj

Tip: Sådan finder du det det bedste online forbrugslån

Der findes dog et væld af lånudbydere, der udbyder lån uden om banken, og hvor det står frit for, hvad man vil bruge pengene til. Ovenikøbet udbetales pengene som oftest fra den ene dag til den anden.

Ingen bestemmer, hvad pengene skal bruges på

Hvis man beslutter sig for at tage et lån uden om sin bank, og i stedet søger hos en online lånudbyder, er det sjældent, der bliver spurgt yderligere ind til, hvad pengene skal bruges på.

Hos en bank vil man ofte skulle gennem en længere proces og et par samtaler, hvor bankrådgiveren udregner, hvor mange penge man har lov at låne. Dette afhænger mest af alt, af den økonomiske situation man står i. Ydermere skal man som oftest i banken tage lånet med et bestemt formål. Bankrådgiveren skal altså vide, hvad pengene skal benyttes til.

Tager man et forbrugslån hos en lånudbyder, bliver man ikke stillet til ansvar for, hvad pengene skal benyttes til. De er ganske enkelt til eget forbrug, om end man vil købe en ny bil eller man vil et smut på ferie.

Et ordentligt forarbejde er vigtigt

Det er en del anderledes at tage et forbrugslån, end at tage et lån hos sin egen bank. Der findes en masse forskellige udbydere, der alle tilbyder forskellige ting.

Nogle af dem tilbyder, at man kan låne en stor sum penge, uanset indtægt, mens andre tilbyder en lidt lavere rente. Det er derfor en god idé altid at gøre op med sig selv inden, hvor mange penge man vil låne, og hvad der er vigtigt i forhold til det lån, man vil tage.

Dermed kan det betale sig at sætte sig godt ind i de mange forskellige udbyderes tilbud, for at finde det helt rette.

Mulighed for lån uanset økonomi

Hos lånudbydere er det de færreste steder, man kan låne beløber ud fra hvilken indtægt man har. De fleste udbydere tilbyder samme størrelse lån til alle, så længe man har en fast indtægt.

Da dette er en stor usikkerhed for selve udbyderen, er renten som ofte sat væsentligt højere med et forbrugslån, end den er ved et almindeligt banklån. Dette er måden, hvorpå udbyderen sikrer sig at få pengene tilbagebetalt igen.

Penge man ikke skal vente på

En af fordelene ved at tage et forbrugslån er, at pengene som regel udbetales efter ganske kort tid. Nogle stader kan man have pengene på sin konto, allerede dagen efter lånansøgningen er sendt afsted.

Ydermere bliver lånet langt de fleste steder godkendt efter få minutter. Det skyldes, at der ikke er nogen, der undersøger til bunds, hvem der ansøger om pengene, eller skal vurdere hvorvidt man er berettiget til lånet eller ej.