Business

Når husejere tænker på vedligeholdelse i sammenhæng med deres bolig, er det sjældent kloakken, som får mest fokus. Derimod er det i højere grad garagen, tilbygninger eller loftet, som enten bliver renoveret eller lignende. Dog er kloakken et aspekt, som bør få ligeså stor opmærksomhed som andre aspekter på din ejendom.

Virksomhed

Kloakdoktoren

Adresse

Sjællandsvej 12 b, 9550 Hobro

Telefon

24 60 23 00

E-mail

hamselv@kloakdoktoren.dk

Webside

https://www.kloakdoktoren.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. marts

Tjek din boligs kloak

I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor du bør investere mere i din kloak derhjemme og ikke gå på kompromis på netop dette område.

Derfor bliver dine rør stoppet

Der kan være forskellige grunde til, at dine rør bliver stoppet eller ikke længere virker som ønsket. Først og fremmest kan dine rør være stoppede på grund af skidt og genstande, som sætter sig fast. Derudover er der også risiko for, at rødder vokser ind i dine rør og beskadiger dem. Dine rør kan simpelthen også være for gamle, hvorfor de ikke leder vandet optimalt videre.

Ligegyldigt hvad grunden til de stoppede rør er, så er det yderst vigtigt, at du reagerer hurtigt, hvis du har mistanke om, at dine rør er stoppede eller i stykker.

Konsekvenser ved stoppede rør

Hvis dine rør er stoppede, og du ikke får gjort noget ved problemet, kan det få store konsekvenser for din kloak og bolig. Er din kloak stoppet eller har taget skade, er der risiko for, at der kan opstå vandskader i hjemmet. Dette er ikke blot problematisk i forhold til det økonomiske aspekt, men også i forhold til dine ejendele i boligen, som kan tage skade.

Hvad skal du gøre?

Vedligehold, vedligehold og vedligehold. Som alle andre aspekter i din bolig, så kræver kloakken også din opmærksomhed.

Er du på udkig efter en kloakmester i Nordjylland, kan du med fordel kontakte Kloakdokteren, som varetager spuling af rør, slamsugning og rottebekæmpelse samt meget andet.