Business

Er din IT-sikkerhed helt i top? Cyberangreb er blevet den største udfordring i det 21. århundrede, og dagligt finder hackere verden over vej til dine personlige papirer på computeren.

Virksomhed

ITSecurity A/S

Adresse

Visionsvej 51, 9000 Aalborg

Telefon

70250740

E-mail

mail@itsecurity.dk

Webside

https://www.itsecurity.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 18. juni

Undgå at blive snydt af IT-svindlere og hackere med Cyber security

Cyber security gør den digitale dagligdag tryg for dig. Med en IT-sikkerhedsanalyse kan du med ro i maven vide, at din online færden er sikker fra login til logout.

Gør arbejdsdagen lettere med microsoft licens til cloud strategi

Når du sætter dig ved computeren, skal tingene fungere. Det skal være funktionelt, nemt og enkelt at bruge. Vil du samle de bedste værktøjer fra Microsoft Office 365 på ét sted? Der er flere fordele med at vælge microsoft licens til cloud strategi.

Her får du en abonnementstjeneste, som gør det muligt for dig på en hurtig og enkel måde at dele ting med din kollegaer. Det gælder uanset, hvilken computer du arbejder fra, og om du sidder i hjemmet eller på kontoret.

Er du klar til at arbejde online?

Den moderne virksomhed arbejder online. Netop derfor er risk assesment en vigtig forudsætning for et sikkert online arbejdsmiljø. Men en ting er at have styr på risk assesment og den generelle IT-sikkerhed – en anden ting er at sikre et godt arbejdsflow.

I dag ønsker mange medarbejdere at kunne tilgå deres arbejdsværktøjer gennem skybaserede tjenester. Det skaber en fleksibel arbejdstilgang, som nemt kan tilpasses hverdagslivet.

Microsoft licens til cloud strategi inkluderer ikke kun Word, Excel og Outlook, men giver dig også mulighed for at benytte Microsoft Teams og OneDrive.

Tag din IT-sikkerhed alvorligt med risk assesment

Det kan være svært at gennemskue, hvornår du står over for et potentielt cyberangreb. Derfor må du kontinuerligt være opmærksomhed på, om din IT-sikkerhed er helt i top. Risk assesment er således et begreb, du jævnligt må forholde dig til.

Har du taget dine forholdsregler? Risk assesment implementerer IT-sikkerhedsløsninger, som sikrer den digitale dagligdag.

Det giver tryghed - ikke bare for dig som virksomhedsejer - men også for dine medarbejdere.

Undgå cyberangreb med en sikkerhedsvurdering

Lander der dagligt mytiske mails i indbakken? De såkaldte phising-angreb er blevet et velkendt våben, som hackere benytter sig af. Du kan sikre dig mod cyberangreb med risk assesment.

Her får du en sikkerhedsvurdering af din IT, så hackere ikke kan trænge ind bag din computerskærm og forårsage kaotiske tilstande. Det forebygger risici på både den korte og den lange bane både for din virksomhed og den enkelte medarbejder.