Business

Er du også træt af at tage større skridt end nødvendigt for at komme ud eller ind ad døren? Mangler der en trappe i haven til din terrasse eller dør? Så kan du med fordel benytte dig af betontrappetrin.

Virksomhed

FC Beton

Adresse

Nibevej 151, 9200 Aalborg SV

Telefon

98 34 34 11

E-mail

salg@fc-beton.dk

Webside

https://www.fc-beton.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 9. september

Vælg de rigtige betontrin til trapper i haven

Betontrapper er både utroligt holdbare og æstetisk flotte. En betontrappe kan være løsningen på dine problemer, hvis du eksempelvis har en have, der ikke er plan eller jævn. En trappe vil kunne agere bro mellem en eventuel terrasse og resten af haven, og du behøver ikke gå på kompromis med udseendet.

Kombiner trappetrinene med mindre belægningssten

Hvis du skal have bygget en trappe, hvad end formålet måtte være, så bør du også vælge dine trin med omhu. Det er især vigtigt til udendørs trapper, at trinene kan holde til vind og vejr, og de må gerne holde længe. Derfor er betontrappen et oplagt valg. En betontrappe er både flot at se på, og den holder utroligt længe.

Ét andet vigtigt punkt, når man skal lave en trappe, er selvfølgelig udseendet. Selvfølgelig skal trappen være praktisk anlagt, men den må også gerne tage sig godt ud. Vil du derfor prøve noget andet end ens trin, så kan du vælge at kombinere de store trappeflader med små belægningssten. På denne måde skabes der både en kontrast mellem stenene, og du får på samme tid en flot trappe.

Vælg derfor trappetrin i beton – det er det sikre valg.

Sådan opbygger du en betontrappe

Der er især to vigtige ting at tage hensyn til, når en trappe skal bygges. Det er vigtigt, at underbunden er lavet af det rigtige materiale, at den kan lede vand væk, da du ellers vil kunne risikere, at frost og vand flytter rundt på dine trin og gør trappen ustabil. Derudover bør du være opmærksom på, at større sten giver større sikkerhed og styrke i trappen, men du kan sagtens slippe afsted med at bruge belægningssten, såfremt disse støbes fast.