Business

Vitrinen, også bedre kendt som vitrineskabet, er i den grad et undervurderet møbel.

Virksomhed

herligthjem.dk

Webside

www.herligthjem.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 10. september

Vitrinen er et undervurderet møbel - Læs hvorfor

En vitrine er nemlig ikke blot et møbel, det er nærmere en lille udstilling midt i dit hjem. Et sted hvor du kan udstille dine kæreste ejendele, så de ikke bliver gemt væk og glemt. De vil i stedet blive set af alle, sådan som de står der i vitrineskabet og pynter.

Dette er en stor del af grunden til, at vitrineskabet er så undervurderet. Mange glemmer nemlig, hvor meget de sætter pris på deres forskellige små ejendele, når de ikke kan se dem. Men det glemmer du aldrig med en vitrine.

Hvad er en vitrine?

Rigtig mange er klar over, hvad et vitrineskab er, men der findes også nogle, som ikke er helt sikre. Til disse følger her en forklaring. Et vitrineskab er et skab, hvor der er glasruder i lågerne. På denne måde vil du være i stand til at se indholdet i skabet uden at åbne lågerne, hvilket er i stor modsætning til almindelige skabe. Men udover at der altid er glas i lågerne, findes der også rigtig mange vitrineskabe, hvor der også er glas i siderne. Måske endda også i bagsiden. På den måde vil der være mulighed for at beundre skabets indhold fra flere sider end blot forsiden.

Passer ind alle steder

Det fantastiske ved en vitrine er også, at den kan passe ind alle steder i boligen. Det kan for eksempel være, at den skal stå i stuen. Her vil det være oplagt at udsmykke den med en masse nips og nogle flotte portrætbilleder. Men den kan også sagtens stå i køkkenet. Her vil det være ideelt, at den indeholder tallerkener og glas. På den måde er ingen nogensinde i tvivl, om hvor de skal finde de forskellige ting, og samtidig ser det rigtig flot ud. Det giver et ekstra hyggeligt tvist til køkkenet. En helt tredje mulighed er at have et lille vitrineskab på badeværelset. Her kan den indeholde din makeup og parfumer. Måske har du også et par duftpinde eller andet flot, du synes kunne pynte ude på dit badeværelse.

Kombiner med et almindeligt skab

Du har også mulighed for at finde vitrineskabe, som er en kombination mellem almindelige vitrineskabe og helt almindelige skabe. Disse indeholder nemlig både låger med glas, samt nogle låger uden glas. På den måde får du det bedste fra begge verdener. Du får både mulighed for at have en udstilling af alle de ting, som du holder allermest af, samtidig med at du har et sted at gemme alle de ting væk, som du ikke ønsker, alle dine gæster skal se. Ser vi igen på eksemplet med badeværelset giver dette dig mulighed for, at du kan have alle dine parfumer og lignende stående bag glasruderne. Mens du kan gemme håndklæder og ekstra toiletpapirsruller væk bag de lukkede låger. Det er altså den perfekte kombination, hvis du både har ting, du gerne vil have fremme og nogle, der skal gemmes væk.